Dagens tips

Jag har fått nys om att det julpyntas för fullt hemma i Sverige, i synnerhet i Strängnäs. Jag vill förstås inte vara sämre, men det råder verkligen brist på pynt här i lägenheten. Så här kommer dagens tips. 😉 Jag tog fram det glittrigaste jag hade och rotade fram tre glasbrukar som jag lyste upp. Voilà! Vilken julstämning. Klart och betalt.

Julbelysningen i Wrexham hängde de upp redan i början av november, men det var först igår som jag såg den tänd för första gången. Det var fint, men det hade varit så mycket finare om det hade funnits lite snö också. Ett tips till alla britter liksom.

Igår var jag och Leffe och bowlade med några andra utbytesstudenter. Jag trodde jag skulle skämma ut mig, men jag låg faktiskt en bit över genomsnittet. Tror att det var en kombination av min enorma formtopp och att de andra inte alls var så bra som jag hade befarat. Hursomhelst var det väldigt roligt, fick sån där skön träningsvärk i skrattmusklerna.

Nu sitter vi och laddar för förfest med Dj Emma och allt vad det innebär. Tittar lite på rugby. Fascinerande sport det där. Ska fråga Leffe och Annika om de vill vara med och prova slänga sig i en jättehög på golvet sen.

Annonser

4 svar

  1. JAG VILL JAG VILL!!!! 🙂 ❤

  2. Naw, vad fint! Härligt att man kan inspirera 🙂

  3. Leffe?

    • Flatmate Elif = Leffe! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: