Höstpromenad

Hemma i Sverige är det vanlig måndag för de flesta, men inte för oss här i Wales. Vi är nämligen lediga på måndagar. Det kan lätt bli lite långsamt när man är ledig så därför bestämde vi oss för att ta en promenad i det fina vädret. I ungefär två veckors tid har vi tittat ut genom bussrutorna och längtat efter att gå och hälsa på de söta fåren som tillfälligt befunnit sig i en av hagarna vi passerar på vägen till skolan. Idag var en perfekt dag för det tyckte vi. Glada i hågen skuttade vi fram mot fårhagen.

Tror ni att det stod en skock får i hagen då? Nixpix. Klart att de skulle flytta precis innan vi hann fram. Det fick bli ett par pållar i motljus i brist på annat. En klen tröst i sammanhanget.

På hemvägen hittade vi en övergiven cykelbana som vi utforskade. Det var nästan lite kusligt.

I sann latmaskanda tog vi bussen hem efteråt. Nu sitter vi och väntar på pizza- och glassleverans. Ja, jag vet att det är måndag, men vi sköt upp det en dag. Tokigt va?

Annonser

3 svar

  1. Tack. Haha, jag lovar om det nån gång blir en bok ;p

  2. Åh det ser ut att vara så härligt väder, här är det så grått och tråkigt för tillfället! Massa snöslask. Igår lånade jag hem en resväska från mamma, börjar bli dags att planera vad som ska med! Längtar!

  3. Tack Emma för ditt deltagande i min sorg. Dock bör sägas att livet går vidare och att det är dags att blicka framåt, vad har framtiden att bringa? ;-P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: