CAD

Sissådärja, nu har vi avklarat alla lektioner för den här veckan. Nu ska det bara bestämmas vilka kurser som vi ska stryka och vilka som ska få vara kvar, eftersom vi har sökt fler kurser än vad man behöver. Inte det lättaste.

Idag har vi haft Computer Based Manufacturing. Vi har suttit och caddat i ett för oss helt nytt cad-program som heter Pro/ENGINEER. Det är nästan som vårt kära SolidWorks fast fulare och lite bökigare. Jag gjorde den här. Vad det är? Gissa och vinn! Jag har då ingen aning. 😉

Tack så hemskt mycket till er som har skickat kort och paket till oss! Det är verkligen ren och skär lycka att komma hem och hitta nåt där i brevinkastet. 🙂  Man kan ana ett visst Sverigetema.

Nu är det snart dags att dra till skolan igen. Det vankas nämligen möte för alla Erasmusstudenter. När vi kommer hem är det hög tid att börja ladda för kvällens utgång. Yay!

 

Annonser

2 svar

  1. Kul att se att kortet kom fram. Jag tycker faktiskt att din cad-ritning ser ut som två toarullar en med handtag! Kramar!

  2. Vad fin eh tub(!) du har gjort! Den tillverkar säkert spagetti vars tjocklek man ställer in med hjälp av handtaget 🙂 Hihi jag får ta å torka lite svamp till dig så att du har när du kommer hem 😀 kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: