Sockor

Det är motigt att stiga upp på morgonen då man fryser så man skakar, men det fanns inte så mycket att välja på idag. Kommer inte så bra överens med uppvärmningen av den här lägenheten. Inte lär det väl bli så värst mycket varmare för årstiden heller. Filt på!

Skoldagen började med ett engelsktest, detta för att vi utländska studenter ska kunna delas in i två grupper till kursen som börjar snart. Det kändes rätt bra ändå. Efteråt hade vi ett långt brejk och passade på att uträtta lite ärenden på stan. Jag köpte tre par jättefina strumpor och caramelpopcorn. Mmm. Jag har blivit strumpoman! Man blir ju så glad av roliga strumpor, både på sig själv och andra. I det här landet är utbudet av den varan extra stort, så det är bara att samla på sig. 😉

Efter pausen var det introduktion i biblioteket och säkerhetsgenomgång i verkstaden – ”Do not stab each other with screwdrivers”.

När vi kom hem var den nya tjejen här igen. Det känns som att vi kommer att stå ut ändå, i alla fall nu när hon är ensam och inte bedriver hotellverksamhet.

Imorgon är det FUN DAY med pinsamma lära känna varandra-lekar. Ser inte fram emot det så värst mycket om jag ska vara ärlig. Jag har nog aldrig lärt känna någon med hjälp av pinsamma lära känna varandra-lekar. Kan tänkas bli en sovmorgon.

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: