Storhandling

Idag har jag tvättat för första gången i det här nya landet. Jag kan avslöja att det är ungefär samma upplevelse som hemma. Hursomhelst är det skönt med lite rena kläder.

Till lunch fick det bli macka med stekt ägg. Det var inte det lättaste för stekpannan hade en stor bula i mitten och det verkade som om någon stått och täljt i teflonet med en diverse vassa metallföremål. Inte ens Jamie Oliver skulle lyckas göra en duglig äggmacka med de usla förutsättningarna.

Efter lunchen kände vi att det var dags att aktivera oss lite med en tur ner på stan. Där blev det ännu ett fyndigt besök på Primark och en fika på Le Baguette. Servitrisen kom fram och frågade var vi kom ifrån. Hon hade tydligen en svågers pappas flickväns lillebrors kusin som var ifrån L-U-N-D (Eller nåt… Jag hängde inte riktigt med där).

När vi fikat färdigt tog vi bussen till stormarknaden Sainsbury’s. Där valde vi ut en stor vagn som vi bland annat fyllde med en ny stekpanna, Mamma Scan’s swedish meatballs, knäckebröd och mystisk engelsk korv. Därefter åkte vi hem och fyllde kylskåpet med alla läckerheter. Det blev quesadillas i nya stekpannan till middag. Den fungerade alldeles utmärkt, men the sausage var verkligen ingen höjdare. Stackars engelsmän.

Nu sitter jag och väntar på att True Blood ska börja. De är lite efter här, andra säsongen har bara precis börjat. Perfekt. 🙂

Ett svar

  1. Tack för det superfina vykortet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: