Biobesök

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Invigde den nya ugnen  med en pizza till lunch. Efter som vi bor en bra bit utanför centrum beslöt vi oss idag för att ta det stora steget och köpa ett varsit månadskort till bussarna. När vi gjort det tog vi bussen ner på stan med våra nya kort och kände oss som världsvana ortsbor. Väl framme styrde vi stegen mot biografen där vi inhandlade biljett och 3D-glasögon till eftermiddagens föreställning av Toy Story 3. Biografen var toppen och hade nya fräscha lokaler. Förutom de klassiska biopopcornen fanns där även äkta lösgodis by Karamellkungen och en liten Ben&Jerry-glasskiosk. Så idag åt vi således glass på bio för första gången i våra liv. Inte alls dumt, men den höll sig dessvärre inte genom hela reklamen.

Filmen var faktiskt riktigt  bra. Det var roligt nästan jämt, så den kan jag rekommendera. Lite läskigt emellanåt förstås, ett av de andra barnen i salongen stortjöt på slutet. Hoppas på ännu ett biobesök där snart igen. 🙂

Engelsmännen är tydligen inte några stora användare av bakplåtspapper. Vi sökte igenom fem olika mataffärer utan resultat. Som tur är gick det ju att göra en mumsig kladdkaka ändå, trots den läckande formen. Det är lite primitivt att baka när man inte har ett fullt utrustat kök, men man får utnyttja sin kreativa förmåga och taga vad man haver.

Ni är säkert nyfikna på hur det ser ut där vi bor. Såhär ser det ut på vår del av Victoria Road. Vi bor i lägenheten ovanpå en tvättautomat, precis en sån som på amerikanska filmer. Händigt, eller hur?! Annika har sitt rum till höger och jag har mitt till vänster. Vinka! 😉 Grannen till höger är en läskig gubbe med ett konstigt öga. Han är nästan alltid ute och går med sina två hundar i regnet.

Nu sitter vi och pustar ut efter kladdkakan i vårt ljuvligt chokladdoftande hem och tittar på X-factor. Vi har tänt värmeljus och jag tror faktiskt att vi lyckats få upp temperaturen en aning. Ska strax hämta en burk Pringels så är lördagskänslan på topp.

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: