I hjärtat av England

Idag steg vi upp tidigt i ottan och lämnade Wales för grannstaden Chester i England. Staden där det faktiskt var precis lika fint som på bilderna vi googlade fram innan vi åkte. Där shoppade vi lite på Primark, köpte mitt femte par strumpor på två dagar. Nästa stopp var apoteket Boots där vi hittade precis det vi letade efter – en mirakelsalva för förkylda torrisar. Sen blev det till att bunkra upp med frimärken på närmaste post office. Håll utkik i brevlådorna! 😉

När klockan slog tolv stod vi redo för att bli insläppta på The Sushi Bar. Det var en sån där rolig sushibar med löpande band ni vet.

Fjorton bitar senare kände jag mig ganska nöjd och vi kunde traska vidare ner till vattnet. Där blev det en glass i solskenet innan vi tog en liten båttur på floden. När vi gick tillbaka till den stora gatan upptäckte vi att det gick att gå på stadsmuren där man hade utsikt över gatorna.

Byggnaderna i Chester är verkligen jättefina, där kryllar det av korsvirkeshus. Som det här vid The Cross vilket förekommer på 99,9 % av alla vykort från Chester. Vi gjorde en dundertabbe och bara gick förbi först, så det var bara att gå tillbaka och beskåda. Lägg märke till den blå himlen. Det är bara för att vi investerade i nya paraplyer igår.

Och när vi ändå var där passade vi såklart på att fota Englands näst mest fotograferade klocka, Eastgate clock.

Nu sitter vi i lägenheten med en varsin dator i knät och väntar på att fredagskänslan ska infinna sig, den gör inte riktigt det när man är på semester nämligen. Det fina med att ha en dator i knät är att det blir hemskt varmt, vi fick inte igång kaminen idag heller så det gäller att ta vara på den värme som finns. 😉

Annonser

2 svar

  1. Rolig information och fina bilder.
    Hoppas att ni får undervisning i gasspisar och element snart.
    Vi sänder med ”varma” tankar och kramar!
    Farmor och farfar.

  2. Va söt du var på postlåde-bilden!!!! Och vilka mysiga hus det finns där borta i chester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: