Öppet hus

God morgon! Har precis påbörjat dag tre av 139 här i Wrexham. Förkylningen är på väg att ge sig, men nu verkar det som att stackars Annika har tagit över istället.

Igår var det öppet hus som stod på schemat. Först fick vi sitta ner och prata med två gubbar som jobbade på ingenjörsavdelningen. De hade inte så mycket att komma med, efter ett tag hade de klurat ut vilka kurser vi hade valt, men det visste vi ju liksom redan. När det lilla samtalet var över stod en av lärarna, som vi träffade igår mitt i bostadskrisen, och väntade på oss för att vi skulle följa med på en liten guidad tur på campus. Vi fick en titt på kåren och andra ställen som kan vara bra att känna till samt kika in i ingenjörernas lokaler.

Lärare: …and this room has got a machine which can test tensile strenght…

Emma till Annika (ivrigt): Wow… en dragprovmaskin!

Lärare: You said Steve McQueen?!

Nja…

När turen var över kände vi att det var dags för lite nödvändig shopping till det nya hemmet. Så nu finns det förnödenheter som schampoo, disksvampar, toapapper och varma filtar. Än så länge har vi ingen spis och ugnen går på gas så den vågar vi inte använda än, så till middag fick det bli tomatsoppa i micron.

Det värsta med att bo här är utan tvekan spindlarna. Vi har sett två stycken hittills och de är verkligen helt enorma. Ska börja spreja håret med Radar så de åtminstone håller sig borta när jag sover. Usch! Inte fick jag något stöd hemifrån heller. De tror bara att jag överdriver.

Sitter i vardagsrummet och kollar på barnprogram medan regnet smattrar mot rutan. Får se om vi vågar oss ut idag, har börjat planera för en utflykt någonstans här i Wales. Det är trots allt över en vecka kvar till skolan börjar så något måste man ju hitta på.

Annonser

3 svar

  1. Tack för din presentation, roligt att du hittade mig via mdh. Åh, vad roligt att du gillar att läsa om mitt liv I spanien 🙂 Kram

  2. Emma! Jag förstår dig! Usch och fy för spindlar :-S Mycket Radar nu och ja, finns det typ spindelfällor? Kram

  3. Haha självklart, ska be om att få den så att jag kan programmera in mina super-dödar-spindlar-program!! ;-P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: