Shwmae!

Vid det här laget har jag minst 41 graders resfeber. Detta innebär att den sjuke blir helt apatisk och växer fast i sin dator istället för att, som jag borde, rusa hit och dit packandes som en tok. Finns det måhända någonting jobbigare än att packa kläder?! Jag får spunk! Hur ska jag veta vad jag har lust att ha på mig i oktober liksom.

Det jobbiga med att åka bort länge är alla avsked. Idag tog jag till exempel avsked av jobbet med traditionsenlig Emma-tårta. Yum. Har aldrig jobbat så mycket som den här sommaren så det känns väldigt tomt nu. MEN jag insåg också att jag nu har dryga två veckors fullspäckad semester framför mig och det är ju inte så tokigt.

I tisdags fick jag äntligen ett mycket efterlängtat antagningsbesked och massor av information inför den kommande terminen. Inskrivningen verkar minst sagt krånglig. De efterfrågar dokument som jag knappt visste att jag hade, men det ska nog gå.

Imorgon väntar det stora Hejdå-eventet i Estocholmo. Det ska bli kul! Vi är ett gäng på 10 goa personer som ska se inspelningen av Vem kan slå Filip och Fredrik. I egenskap av reseledare är jag förstås lite nervös, jag vill ju förstås att mina resenärer ska bli nöjda.

Hwyl fawr (hejdå på welsh)

Annonser

Ett svar

  1. Skönt att beskedet äntligen kommit! Ses imorn, ska bli superkul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: