Klart å betart!

Sitter och pustar ut efter dag tre. Övriga familjemedlemmar är på skolavslutning. Någon måtta får det allt vara, tänkte jag och stannade hemma för att chilla istället. Kokosbollarna står i kylen så det är verkligen läge för mystajm.

På jobbet fortsatte jag att arbeta med CAD. Det var roligt. Jag börjar verkligen få in snitsen! Det är skönt för då slipper jag belasta mamsen med frågor hela tiden. Det är jobbigt nog att vi måste dela rum i den där jävla röran. Nästa gång jag kommer får jag ett eget rum. Det ska bli nice. 🙂

Har fortfarande ingen aning om vem som stod för det mystiska samtalet igår natt. Intrigerna tätnar. Har förhört ett par stycken som visade sig vara oskyldiga. Hm. Det ringde halv ett i natt också. Roligt samtal. Han fattade inte att jag skämtade när jag sa att han skulle ringa mig halv ett så vi kunde diskutera en sak. Vadå klockrent?! Skämdes jättemycket för att han väckt mig och sa förlåt typ tio gånger. Som om jag hade något bättre för mig liksom ;).

Beställde mina Skullcandy igår. Gjorde det nästan i sömnen, var så himla trött. Det blir svarta. Då matchar de ju iPoden. Sådant är vikigt. Det gäller bara att ”tänka ett steg längre”.

Klart och betart! Nu har jag äntligen beställt tågbiljetterna till Göteborg så nu finns det ingen återvändo. 391 pix T/R, helt okej. Synd bara att hemresan var tre gånger så dyr som ditresan. Åh, vad kul det ska bli!

Hade.

Annonser

2 svar

  1. Weheii, mina biljetter var billigare 😉 Får se om vi ses där nere nått då:P kram

  2. Nu ska vi inte vara såna. Jag har faktiskt ångest för att jag inte beställde dem i förrgår. Då hade jag fått dem för 200. :/ SJ bastards.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: